interieur huisstijl

Je huisstijl in je bedrijfsinterieur

Het is heel normaal om je huisstijl door te voeren in al je communicatiemiddelen. Het maakt je de huisstijl van je bedrijf zichtbaar en zorgt voor eenheid. Maar is de huisstijl ook al doorgevoerd in je bedrijfspand?

Dat zou een slimme zet zijn! Want het maakt de beleving van jouw merk echt compleet.

Het interieur is ook belangrijk voor je werknemers. Is de werkruimte inspirerend? Geeft het interieur je werknemers energie?

Interieurfolie

Interieurfolie is een innovatieve & duurzame oplossing om het interieur van je bedrijfspand een nieuw leven in te blazen! Bij het wrappen van een interieur voorzien we oppervlakken van high class folies die speciaal zijn ontwikkeld voor interieurs.

Eén van de enorme voordelen van renoveren met folie is dat de werkzaamheden zonder ingrijpende overlast worden uitgevoerd.

Voordelen

Kosten besparend
Je interieur laten wrappen is veel voordeliger dan vervangen. Vooral voor bestaande maatwerk interieurs is wrappen dé oplossing. Meestal is de opstelling technisch nog in orde, maar is de stijl van het interieur verouderd.

Snelle renovatie zonder overlast
Vergeet het beeld dat je bij een renovatie hebt. Restylen met folie gaat snel en zonder geluids- of stankoverlast.

De hoogste kwaliteit
Wij gebruiken kwalitatieve interieurfolies die speciaal zijn ontwikkeld voor interieurs. De montage wordt uitgevoerd door gecertificeerde professionals.

Duurzaam
In plaats van het interieur te vervangen, geef je het een tweede kans door het te restylen. “Upcycling” noemen we dat. Maar naast “upcycling” gebruiken we high class film ook om je interieur decoratief te upgraden en personaliseren.

Antibacterieel & vuilafstotend
De grondstoffen in de interieurfolies zijn zeer effectief tegen micro-organismen en onschadelijk voor de gezondheid. De vorming en ontwikkeling van bacteriën en schimmelvorming wordt met deze folie voorkomen. De folie is heel gemakkelijk schoon te houden.

Bekijk alle voordelen

Heb je interesse in een restyle met interieurfolie?

Wil je een keer brainstormen over de mogelijkheden? We helpen je graag.

Voor meer info kun je contact met ons opnemen.