Laat je inspireren

Voor welke stijl ga jij?

De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen restylen en renoveren. Ga je voor antraciet grijze kozijnen? Een chique marmer-look? Het wrappen van je kozijnen kun je prachtig combineren met een een prachtige print de muur, of een nieuwe look voor je keuken.

Voor welke folie ga jij?

We leveren verschillende folies voor kozijnen. We informeren je graag naar de mogelijkheden.

Interieurfolie

Interieurfolies zijn er heel veel verschillende patronen en kleuren. Denk aan hout, marmer, leer, beton, textiel etc. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Deze folies zijn ook toepasbaar op bijvoorbeeld je keuken, deur of meubels. Door te combineren maak je een prachtige eenheid in je interieur.

Deze folie is speciaal ontwikkeld voor kozijnen, vensterbanken en panelen. De folie is leverbaar in verschillende kleuren. Bij een grote afname is het ook mogelijk een colourmatch te laten maken. Wij zijn Avery Facade Film certified Installer. Daardoor krijg je fabrieksgarantie op kleur en hechting van 10 jaar.

Renolit folie

Voor beschadigde en verouderde kozijnen is Renolit folie de oplossing. Na de restyling/renovatie met deze prachtige folie zijn de kozijnen weer als nieuw!

Gratis prijsopgave