Start met restylen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ga je voor matzwarte keukenkastjes? Een chique marmer-look op je aanrechtblad? Een print van je favoriete schilderij op de muur? Metaal, houtsoorten, goud, leer, beton, textiel, pianolak, verzin het maar!

Keukenfronten

Restyle je keukenfrontjes met onze prachtige interieurfolies. Het wrappen van deze delen geeft echt het gevoel dat je een nieuwe keuken hebt!

Werkblad

De robuuste interieurfolies zijn de oplossing voor het restylen van je werkblad.

Achterwand

Een strakke achterwand kunnen we voor je restylen met interieurfolie. Een achterwand met tegels restylen we door de tegels te wrappen. We kunnen ook een in stijl beprinte aluminiumplaat bevestigen tegen de achterwand.

Muur

Saaie witte muren kunnen we eenvoudig voorzien van een interieurfolie met hout of marmer uitstraling. Of ga je voor een decoratieve print of trendy effen kleur?

Laat je inspireren

Voor welke folie ga jij?

We leveren honderden soorten folies. De folies variëren in structuur, kleur en glans. Bekijk hieronder de folies in een aantal categorieën.

Interieurfolie - hout

Hout-look interieurfolie

Hout is tijdloos en past bijna in ieder interieur. We leveren diversen high class houtfolies. Denk aan mahonie, kersen, eiken, beuken etc. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - marmer

Marmer/steen-look interieurfolie

Marmer geeft een chique & classy uitstraling. We leveren marmer-look folies in een aantal verschillende kleuren. Ook leveren we andere soorten steenfolie. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - beton

Beton-look interieurfolie

Beton geeft een industriële & stoere uitstraling aan je interieur. We hebben een groot assortiment aan beton-looks. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - metaal

Metaal-look interieurfolie

In de metaalfolies zijn echte metalen toegevoegd voor een realistisch glanzend effect. We leveren metaalfolies in diverse structuren en kleuren. Denk aan geborsteld staal of goud.

Interieurfolie - textiel

Textiel-look interieurfolie

Deze folie bestaat uit meerdere lagen wat een realistisch effect geeft. Deze folie is echt een eye-catcher voor jouw interieur. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - leer

Leer-look interieurfolie

Zet details van je interieur in een leerlook. Ga je voor slangenleer of krokodillenleer? De folies zien er heel realistisch uit en voelen als echt leer.

Interieurfolie - effen kleur

Interieurfolie met een effen kleur

Voor welke kleur ga jij? Matzwart, wit, of een trendy kleurtje?

Interieurfolie - Hoog glans

Interieurfolie met hoogglans

Schitterende piano lak op uw keukenkastjes? Het kan met onze hoogglans folies.

Folie fullcolour print

Folie met print

De mogelijkheden met print zijn eindeloos. Denk aan een prachtige print van je favoriete schilderij, een foto van je mooiste vakantie, een prachtig patroon, of een design op maat.

Gratis prijsopgave