Laat je inspireren

Welke folie past bij jouw praktijk?

We leveren heel veel soorten folies. De folies variëren in structuur, kleur en glans. Bekijk hieronder de folies in een aantal categorieën.

Interieurfolie - hout

Hout-look interieurfolie

Hout is tijdloos en past bijna in ieder interieur. We leveren diversen houtfolies. Denk aan mahonie, kersen, eiken, beuken etc. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - marmer

Marmer/steen-look interieurfolie

Marmer geeft een chique & classy uitstraling. We leveren marmer-look folies in een aantal verschillende kleuren. Ook leveren we andere soorten steenfolie. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - beton

Beton-look interieurfolie

Beton geeft een industriële & stoere uitstraling aan je interieur. We hebben een groot assortiment aan beton-looks. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - metaal

Metaal-look interieurfolie

In de metaalfolies zijn echte metalen toegevoegd voor een realistisch glanzend effect. We leveren metaalfolies in diverse structuren en kleuren. Denk aan geborsteld staal of goud.

Interieurfolie - textiel

Textiel-look interieurfolie

Deze folie bestaat uit meerdere lagen wat een realistisch effect geeft. Deze folie is echt een eye-catcher in elk interieur. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - leer

Leer-look interieurfolie

We leveren diverse leer-look folies. Ga je voor bijvoorbeeld slangenleer of krokodillenleer? De folies zien er heel realistisch uit en voelen als echt leer.

Interieurfolie - effen kleur

Interieurfolie met een effen kleur

Voor welke kleur gaat jij? De kleur van je huisstijl? Matzwart, wit, of een trendy kleurtje?

Interieurfolie - Hoog glans

Interieurfolie met hoogglans

Schitterende piano lak verwerken in je interieur? Het kan met de prachtige hoogglans folies.

Folie fullcolour print

Folie met print

De mogelijkheden met print zijn eindeloos. Denk aan een prachtige print van een visual uit je vakgebied, een skyline, een schilderij van het Rijksmuseum, een prachtig patroon, of een design op maat.

Gratis prijsopgave