Start met restylen

In welke branche ben jij werkzaam?

Wij realiseren een snelle en betaalbare renovatie zonder dat de dagelijkse werkzaamheden van je bedrijf te onderbreken. Wij werken zonder veel lawaai, geur of vuil. Na de werkzaamheden kun je gelijk gebruik maken van de gewrapte objecten.

Verder adviseren wij je graag over de restyling. We kijken naar je huisstijl, doelgroep en wensen. Onze designer kan ook designs op maat leveren.

Laat je inspireren

Welke folie past bij jouw bedrijf?

We honderden soorten folies. De folies variëren in structuur, kleur en glans. Bekijk hieronder de folies in een aantal categorieën.

Interieurfolie - hout

Hout-look interieurfolie

Hout is tijdloos en past bijna in ieder interieur. We hebben bijna 50 houtfolies. Denk aan mahonie, kersen, eiken, beuken etc. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - marmer

Marmer/steen-look interieurfolie

Marmer geeft een chique & classy uitstraling. We hebben marmer-look folies in een aantal verschillende kleuren. Ook hebben we andere soorten steenfolie. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden

Interieurfolie - beton

Beton-look interieurfolie

Beton geeft een industriële & stoere uitstraling aan je interieur. We hebben een groot assortiment aan beton-looks. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - metaal

Metaal-look interieurfolie

In onze metaalfolies zijn echte metalen toegevoegd voor een realistisch glanzend effect. We hebben metaalfolies in diverse structuren en kleuren. Denk aan geborsteld staal of goud.

Interieurfolie - textiel

Textiel-look interieurfolie

Deze folie bestaat uit meerdere lagen wat een realistisch effect geeft. Deze folie is echt een eye-catcher voor jouw interieur. De folies variëren in glans en structuur. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolie - leer

Leer-look interieurfolie

Zet details van je interieur in een leerlook. Gaat u voor slangenleer of krokodillenleer? De folies zien er heel realistisch uit en voelen als echt leer.

Interieurfolie - effen kleur

Interieurfolie met een effen kleur

Voor welke kleur gaat jij? De kleur van je huisstijl? Matzwart, wit, of een trendy kleurtje?

Interieurfolie - Hoog glans

Interieurfolie met hoogglans

Schitterende piano lak verwerken in je interieur? Het kan met onze hoogglans folies.

Folie fullcolour print

Folie met print

De mogelijkheden met print zijn eindeloos. Denk aan een prachtige print van een visual uit je vakgebied, een skyline, je favoriete schilderij, een prachtig patroon, of een design op maat.

Gratis prijsopgave